• Duurzaam materiaal
  • Scherpe prijzen
  • Stevige kwaliteit

Aanhangwagennet kopen

Bent u van plan om een nieuw aanhangwagennet te kopen? Dan is Beeckman Company uw partner! We staan garant voor een degelijke kwaliteit, een innovatief product, een goede elasticiteit en dat aan een scherpe prijs.

Stuur berichtBel: +32 (0) 54 33 25 66

Aanhangwagennet met een uitstekende kwaliteit kopen

Beeckman Company biedt professionele aanhangwagennetten aan, geschikt voor kleine aanhangwagens en bagagewagens. Het net bestaat uit ingeweven elastiek. Dit zorgt voor een grote flexibiliteit en soepelheid. Het net is knooploos geweven, zodat het nergens achter blijft haken! Rondom het maasnet zitten een paar elastische koorden, zodat u het net eenvoudig kan bevestigen. Ook na veel gebruik blijft het net stevig en verkleurt het niet door de zon. Wilt u dit aanhangwagennet kopen of wilt u meer weten over de technische specificaties? Neem dan contact met ons op.

Stevige netten bij Beeckman Company

Bij Beeckman Company kan u niet alleen aanhangwagennetten kopen, maar ook netten voor achter op een (motor)fiets of vooraan op uw fietsenrek. Al onze netten zijn gemaakt van kwaliteitsvol elastisch materiaal, dat we zelf produceren. Ontdek snel al onze producten en ga met ons in zee voor al uw elastiekproducten. Bel voor verdere vragen of een offerte naar +32 (0) 54 33 25 66 of vul het contactformulier in.

Aanbevolen links

aanhangwagennet kopen | elastiek fabrikant | fietsbinders