• Duurzaam materiaal
  • Scherpe prijzen
  • Stevige kwaliteit

Fietsbinders

Bent u of uw bedrijf op zoek naar fietsbinders? Beeckman Company biedt verschillende modellen fietsbinders aan. Dankzij een fietsbinder houdt u spullen altijd stevig en veilig op uw bagagedrager. In ons assortiment hebben we ook voorpakdragers.

Verschillende modellen fietsbinders

Al onze fietsbinders bestaan uit minimaal drie elastieken. Zo weet u zeker dat uw bagage stevig vastgebonden is en kan u de fietsbinder modeleren naar de vorm van uw bagage. Onze fietsbinders zijn in meerder kleuren beschikbaar en passen op elke fiets.

We hebben ook fietsbinders voor voorpakdragers

Soms hebben fietsen een voorpakdrager. In ons assortiment verkopen we ook fietsbinders voor dit type bagagerek. Elke binder is voorzien van stevige haken om de elastiek te bevestigen aan de fiets.

Extra netje om alles stevig bij elkaar te houden

Sommige voorwerpen, zoals een bal, laten zich niet zomaar vastzetten met een fietsenbinder. Daarom bieden we ook rekkers aan met een net. Deze netten zijn knooploos gewoven, zodat er zeker niets aan kan blijven haken. Deze zijn ook beschikbaar voor voorpakdragers.

Stuur berichtBel: +32 (0) 54 33 25 66

Al onze producten op uw maat

Al onze fietsbinders voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften en zijn verkrijgbaar aan scherpe prijzen. Wilt u graag fietsbinders bestellen? Vraag dan een offerte aan door ons te contacteren via het contactformulier of te bellen naar +32 (0) 54 33 25 66.

Aanbevolen links

koord elastiek | rubber spanband | sjorbanden kopen