• Duurzaam materiaal
  • Scherpe prijzen
  • Stevige kwaliteit
 

Sjorbanden kopen

Bij Beeckman Company kan u een uitgebreid gamma sjorbanden kopen. Sjorbanden, ook wel bagagegordels of klemgespen genoemd, worden gebruikt door particulieren en professionelen om bagage veilig op zijn plaats te houden op bijvoorbeeld een vrachtwagen of bus. Daarnaast kunnen de sjorbanden ook in een magazijn gebruikt worden om goederen op pallets bij elkaar te houden.

Sjorbanden kopen? Ontdek ons ruime aanbod

Sjorbanden hebben een zeer eenvoudige werking. Wanneer u de band door de klemgesp haalt, spant de band zichzelf op. We bieden verschillende lengtes sjorbanden aan voor een gewicht tot maar liefst vijf ton. Naast de klassieke sjorbanden kan u bij ons ook zelfoprollende systemen kopen. Al onze sjorbanden zijn gemaakt uit duurzaam materiaal voor een lange levensduur. Vraag snel uw offerte aan door telefonisch contact op te nemen op het nummer +32 (0) 54 33 25 66.

Stuur berichtBel: +32 (0) 54 33 25 66

Onze kwaliteitsvolle merken voor uw bedrijf

Beeckman Company zorgt al twee generaties voor kwaliteitsvol elastiek. Al vanaf begin jaren ‘90 zijn innovatie en kwaliteit de sleutelwoorden. Deze gaan hand in hand met goede zakenrelaties en correcte prijzen. Onze producten zijn te vinden in heel Europa onder onze eigen merken 2 Secure Products en Belico. Daarnaast maken we deel uit van tal van private labels. Heeft u nog vragen over het kopen van sjorbanden of andere producten? Of wilt samen met ons in zee gaan? Vraag uw offerte aan en neem contact met ons op via +32 (0) 54 33 25 66.

Aanbevolen links

spanbanden fabrikant | spandoek | spanriemen kopen