• Duurzaam materiaal
  • Scherpe prijzen
  • Stevige kwaliteit

Elastisch koord

Heeft u een groothandel en bent u op zoek naar een grote partij elastisch koord? Dan heeft Beeckman Company voor u de kleuren en afmetingen die u zoekt. Doordat wij sterk en betrouwbaar materiaal hebben, kan ons elastisch koord in tal van toepassingen gebruikt worden. Of er nu een spandoek vastgezet moet worden of dat een fietsbinder een tas op zijn plaats moet houden: met een elastisch koord zet u alles eenvoudig vast.

Stuur berichtBel: +32 (0) 54 33 25 66

Een elastisch koord voor tal van toepassingen

De veelzijdigheid van een elastisch koord, maakt het product uitermate geschikt voor verschillende mogelijkheden. Doordat het koord sterk is, maar eenvoudig te bevestigen is, wordt het beste van beide werelden gecombineerd. Doordat wij altijd de lengte, dikte en kleur hebben die u zoekt, kunt u het elastisch koord in de hoeveelheden afnemen hoe u dat wilt. Verkoop het elastisch koord als bagagebinders, snelspanners of fietsenbinders en biedt een extreem flexibel materiaal aan tegen grote krachten bestand is.

Kies voor uiterst flexibel materiaal

Bij ons zijn innovatie en kwaliteit de belangrijkste punten binnen het bedrijf. Deze doelstelling is daardoor ook terug te vinden in de kwaliteit van het elektrisch koord. Op welke manier u het materiaal ook wilt gebruiken, u kunt rekenen op een perfect resultaat. Kies daarom voor een elastisch koord voor uw groothandel of neem met uw bedrijf een ruime hoeveelheid van het professionele materiaal af. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel ons via het telefoonnummer +32 (0) 54 33 25 66.

Aanbevolen links

snelspanners kopen | spanbanden professioneel | spanelastiek