• Duurzaam materiaal
  • Scherpe prijzen
  • Stevige kwaliteit

Banier bestellen

Wilt u een frame voor uw banier bestellen? Op die manier weet u zeker dat u een perfect visitekaartje voor uw bedrijf heeft. Beeckman Company heeft verschillende vormen frames voor u, zodat u ieder reclamezeil veilig en stevig bevestigt. Kies ervoor om een frame voor uw banier te bestellen en val ook op!

Stuur berichtBel: +32 (0) 54 33 25 66

Eens echt opvallen? Kom dan een frame voor uw banier bestellen

Als u informatie wilt overbrengen, doet u dat op een professionele en opvallende manier. Wanneer u bij ons een frame voor uw banier komt bestellen, weet u zeker van dat uw reclamezeil netjes gespannen en duidelijk in het zicht is. Zorg ervoor dat u frame niet opvalt maar opvalt en schaf de hoeveelheid buizenframes aan die u nodig heeft. Kies voor een rond frame of ga voor een V-frame en val op. Wij bieden u de oplossing waardoor u op een mooie, stevige en goedkope manier van uzelf laat zien.

Wilt u zeker zijn van een stevig resultaat? Wij hebben wat u zoekt

Zorg ervoor dat het frame staat als een huis en kies voor onze beste kwaliteit. Alles wat u nodig heeft voor uw groothandel voor een stevig resultaat, vindt u in ons assortiment. Denk daarbij aan spanbanden, bagagebinder of snelspanners. Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail als u een bestelling wilt plaatsen of vragen heeft. Spreek u liever telefonisch met ons personeel? Dat kan via het telefoonnummer +32 (0) 54 33 25 66.

Aanbevolen links

elastische spanbanden | elastiek op rol | elastisch koord